Om oss

Ett litet företag med närhet till kunderna

Sollentuna El & Automation AB är ett mindre företag som arbetar inom el- och automationsbranschen. Vi hjälper både privatpersoner, företag och utför arbeten inom industrin. Sedan vi påbörjade vår verksamhet har det varit viktigt för oss att erbjuda våra kunder ett personligt bemötande och ett arbete som är fläckfritt. Vi tror att det är dessa två punkter som bidragit till att vi har ett flertal återkommande kunder till vår elfirma.

Alla våra elektriker i Sollentuna är certifierade och auktoriserade av elsäkerhetsverket. Detta innebär att vi har rätt att utföra nyinstallationer av alla dess slag.

Vi arbetar miljömedvetet

För oss på Sollentuna El & Automation AB är det viktigt att arbeta miljömedvetet. Vi anser att alla har ett ansvar för att minimera miljöpåverkan. Vi bidra till detta genom att använda produkter som har minimal påverkan på naturen både under tillverkningsprocessen och när de används av våra elektriker i Sollentuna. Detta är något vi är stolta över och framförallt något som många av våra kunder uppskattar. Därför kör vi bil som använder sig utav HVO100 Miljödiesel