Vill du jobba med oss?

Om du är intresserad av att börja jobba på Sollentuna El & Automation är du välkommen att kontakta oss. Vi kan ta fler uppdrag än vi klarar idag.
Vi anställer gärna elektriker som vill göra ett bra jobb och som vill arbeta för att underlätta vardagen för andra människor och tycker om att resa omkring och träffa olika kunder. Hos oss får du jobba tillsammans med ett trivsamt sällskap som drivs av entusiasm och passion för sitt arbete.

Just nu jobbar vi mest med service för privatkunder och industri. Arbetet innebär mycket eget ansvar och självständigt arbete gällande såväl planering som utförande av serviceuppdrag. Uppdragen är mycket varierande och kan handla om bland annat service, installation, felsökning, ge åtgärdsförslag och genomförande.
Dokumentation och rapportering av utfört arbetet är viktiga delar i våra uppdrag.

Vem är du?

Du är utbildad elektriker med B-körkort samt har några års erfarenhet inom elektrikeryrket.
Du vill arbeta effektivt och självständigt, men kan även ta en roll som god medspelare i ett lag. Du är engagerad i ditt arbete, vill bli bättre och har alltid kunden i fokus och gillar att överträffa kundens förväntningar.
Du har inga problem att uttrycka dig på god svenska, i tal och skrift.
Goda datorkunskaper är meriterande (t ex kunskaper i MS Office)
Vad vi erbjuder
Här bidrar du med ditt engagemang och din kompetens. Du blir en del av en gemenskap där vi är schyssta mot varandra och har kul tillsammans!

Skicka gärna ett mail till oss och berätta lite grand vem du är och vad du har gjort tidigare!