Din elektriker i Täby

Kompletta eltjänster i Täby

Varmt välkommen till oss! Med över 30 års branscherfarenhet har vi etablerat oss som en pålitlig partner för våra kunder. Vi utför både stora och små elinstallationer för privatpersoner och företag i Täbyregionen. Våra kompetenta elektriker är hjärtat i vår verksamhet. Var och en utbildad för att möta de unika krav som elbranschen ställer. Vi är auktoriserade av elsäkerhetsverket och vårt team levererar inte bara hög säkerhet och kompetens utan har också stort fokus på kundnöjdhet i varje projekt vi åtar oss, vare sig det gäller nyinstallationer, reparationer eller felsökningar.

Vi är stolta över våra goda omdömen på Reco. Vi har dessutom blivit godkända av Villaägarna i hela fem år i rad. Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna och skapa långvariga relationer med våra kunder. Som ett bevis på vårt åtagande erbjuder vi också 2 års garanti på alla våra utförda arbeten.

Varför är det så viktigt att anlita en elektriker?

Det är av yttersta vikt att du kontaktar en elektriker om du upptäcker problem med din el. Felaktiga elarbeten kan leda till allvarliga påföljder, så som personskador och höga reparationskostnader för fastigheten. Vi är snabba att agera och kommer direkt till dig i Täby med omnejd för att säkerställa att dina problem hanteras professionellt och säkert. Tveka inte att kontakta oss!

Felsökning och nyinstallation av el i Täby 

Vid en felsökning kommer vi ut till dig och går igenom fastigheten för att identifiera och åtgärda felet. Inom nyinstallation av el tar vi oss an såväl små som stora projekt. Det kan inkludera att dra el i nybyggda hus, installera laddboxar eller spotlights samt att byta elcentraler och allt där emellan.
 

Miljömedveten elinstallation

För oss på Sollentuna El & Automation AB är det av högsta vikt att bedriva vår verksamhet med fokus på miljömedvetenhet. Vi anser att det är en gemensam plikt att minimera vår påverkan på miljön. Vi bidrar till detta genom att använda produkter som har minimal negativ inverkan på naturen både under tillverkningsprocessen och när de används av våra elektriker i Täby. 

En konkret åtgärd som vi vidtar för att minska vår miljöpåverkan är att vi använder HVO100 Miljödiesel i våra bilar. Genom att välja denna typ av bränsle strävar vi efter att minska de negativa effekterna på miljön. Det är ett steg i riktningen mot att skapa en mer hållbar och miljövänlig verksamhet.

Vi är övertygade om att små handlingar kan göra stor skillnad, och vi fortsätter att söka efter nya sätt att förbättra vår miljöprestanda. Genom att vara medvetna om vårt ansvar och agera på ett hållbart sätt strävar vi efter att vara en positiv kraft för både samhället och miljön.

Pris för elinstallation

Vi erbjuder kostnadsfria offerter och kan även erbjuda hembesök innan påbörjat arbete i de allra flesta fallen. Kostnaden för att anlita en elektriker varierar beroende på vad det är som ska utföras. Det är säkrast att kontakta oss innan och beskriva problemet för att få en prisbild. Som privatperson kan du få upp till 30% avdrag på arbetskostnaden för nyinstallation av el med ROT-avdraget. Läs mer på Skatteverkets hemsida.

Kontakta oss idag

Kontakta oss idag för en skräddarsydd lösning som möter dina behov. Om du har funderingar eller önskar begära en kostnadsfri offert, vänligen kontakta oss via vårt kontaktformulär, telefon eller mejl. Vi återkommer inom kort med ett prisförslag. Välkomna till oss - Din pålitliga elektriker i Täby med omnejd!